Hvalpekuld / Ajabu kuldet december 2016

Hvalpene næsten 3 uger gamle

Fredag d. 30. december havde vi hyggeligt besøg af Sinustjekkere fra Rhodesian Ridgeback Klubben Sofie og Helle Lauridsen og Farmor og Farfar til hvalpene Elisabeth og Christian Svendsen. Der blev hverken fundet Dermoid Sinus eller knækhaler hos nogle af hvalpene. Ni af hvalpene har korrekt ridge - kun en enkelt (Frk. Lyserød) har en ekstra krone ;-) Ni af hvalpene har mørk maske - en (Frk. rød er livernose (lys snude).
 
Så er hvalpene 2 uger gamle
 
Så er der allerede gået 2 uger og hvalpene er vokset fint til. Her sover de på mystisk vis ALLESAMMEN på EEEEN gang......
 

Hvalpene blev født 11. december 201

Det var første gang vores hunhund Chumani skulle have hvalpe, og vi var naturligvis meget meget spændte på forløbet.
Chumani havde haft plukveer det meste af søndagen, men fødslen startede først for alvor kl 21.00 om aftenen. Første hvalp kom til verden kl 21.57, og Chumani klarede fødslen rigtig flot, selv om hun i starten syntes det var noget mærkeligt noget. Fødslen tog i alt 12 timer og sidste hvalp ankom i god behold kl. 9.45 mandag formiddag.
 
 

De to forældre til kuldet

Hvalpemoderen bor her hos os og hedder i hele sin udstrækning Zindika My Lucke Star Chumani T. Chumani og kommer fra Kennel Zindika på Sjælland.

 
 
 

 

Faderen hedder Murumbis Emil Make Me Euphoric og ejes af Elisabeth Svendsen i Nordjylland.

 
 

Hvalpenes stamtavle lavet via Hundeweb

 
 
 
 

Kontakt